Poveste de Craciun 2010

Acum un an initiam un proiect menit sa aduca putina bucurie copiilor care isi petrec sarbatorile de iarna in saloanele spitalelor. Atunci, cu sprijinul Fundatiei Vodafone si a partenerilor care ni s-au alaturat in acest proiect, am reusit sa mai alinam din tristetea micilor pacienti ai Spitalului Grigore Alexandrescu, si, impulsionati de zambetul lor, am organizat si in acest an proiectul "Poveste de Craciun", in acelasi spital, si speram la un sir de evenimente similare si in anii ce vor urma.

Anul acesta evenimentul se va desfasura pe data de 10 decembrie in Amfitreatul Spitalului Grigore Alexandrescu. In fata copiilor va veni Dan Fintescu care va realiza un moment artistic, urmata de Andrei Teasca cu Teatrul de Magie si un moment artistic surpriza sustinut de Ilinca Ana - Maria si George - Cristian. Preotul spitalului va citi o poveste de craciun dupa care se vor imparti cadouri tuturor copiiilor internati in spital.








Pentru promovarea evenimentului, anul acesta am fost sustinuti in presa scrisa de Romania Libera si revista Sapte Seri, iar pe internet de catre Cartea Copiilor, Lume Buna, Metropotam, Neogen, Sapte seri si GradiniteBucuresti.ro

Multumim pentru sprijinul acordat si anul acesta Fundatiei Vodafone si partenerilor care ni s-au alaturat in a face posibila aceasta poveste de Craciun.